Doi pedofili și-au mărturisit faptele, iar legea le înjumătățește pedeapsa: „Mai puțin de doi ani de închisoare”

În Australia, alte două cauze judiciare revoltă opinia publică. Pedofilul Dylan McCrossin și Mark Gray, după ce și-au mărturisit faptele, pedepsele lor ar putea fi reduse cu până la 40% . De fapt, pe teritoriul australian este în vigoare o lege care acordă învinuitului aproape înjumătățirea pedepsei în caz de mărturisire. McCrossin și Gray s-au grăbit să procedeze în această direcție înainte de aprobarea reformei legii care solicită o reducere a reducerii penalității maxime la 25% , în prezent examinată de Parlamentul de stat din Australia de Sud.

Dylan McCrossin, în vârstă de 40 de ani, profesor cu normă redusă în șapte școli din regiunea Adelaide, a recunoscut în instanță că deține materiale de pornografie infantilă. Mark Grey, în vârstă de 56 de ani, a pledat vinovat de producerea și răspândirea de materiale privind exploatarea sexuală a minorilor.

Citește și: Copilă de 10 ani încuiată în baie și violată pe rând de trei frați. Doi sunt în închisoare, unul a scăpat

Dar cazurile McCrossin și Gray sunt doar cele mai recente dintr-o serie de evenimente juridice australiene care s-au încheiat în această în ultima perioadă. Săptămâna trecută, Matthew James McIntyre, în vârstă de 35 de ani, un prădător sexual care a violat și lăsat însărcinată o fetiță de  13 ani , a fost condamnat la mai puțin de doi ani de închisoare după ce și-a mărturisit fapta. În timp ce Paul Klosowski, în vârstă de 46 de ani, care își împușcase fiul și iubita în vârstă de 19 ani, a reușit să obțină o reducere de 40% a pedepsei în urma recunoașterii vinovăției sale.

Această reformă a legii a fost propusă pentru a proteja mai bine comunitatea“, a explicat procurorul general Vicki Chapman. „De asemenea, se solicită instanțelor să ia în considerare în mod serios o serie de factori în determinarea reducerii pedepsei. În primul rând, dacă inculpatul și-a ascuns crima și, dacă da, cât timp.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.