Doi părinți și-au ucis copilul de 3 ani și l-au abandonat în pătuț: a fost găsit după câteva zile

Un bărbat și o femeie au fost arestați cu acuzațiile de abuz și de crimă pentru uciderea fiului lor de 3 ani. O poveste îngrozitoare plină de abuzuri vine din SUA.

Ofițerii de poliție au intervenit într-un apartament în urma unui scaldal în familie. Soții au încercat să minimalizeze incidentul, dar polițiștii au vrut să verifice personal și, imediat ce au intrat în apartament s-au confruntat cu o scenă groaznică: un copil de 3 ani, Zaiden Javonovich, a fost găsit fără viață în pătuț, în timp ce fratele lui de numai 4 luni era într-o stare critică.

Povestea dramatică provine dintr-o suburbie din Wichita, în statul Kansas, în Statele Unite. Autopsia pe corpul micuțului a dezvăluit o violență fizică îngrozitoare. Medicul legist a găsit urme de lovituri pe tot corpul afirmând că băiețelul era subnutrit.

Citește și Părinți cu vârste între 26 și 23 de ani și-au violat în mod repetat fiul de 6 săptămâni

Ofițerii de poliție i-au arestat pe Patrick Javonovich, în vârstă de 28 de ani, și pe Brandi Kai Marchant de 22 de ani. Acuzația împotriva lor este maltratarea și uciderea copiilor.

Potrivit anchetatorilor, părinții și-au torturat și bătut copilul obligându-l să tăiască în condiții sanitare îndoielnice. De asemenea, s-a demonstrat că vecinii au raportat în trecut abuzurile  serviciilor sociale, dar nimeni nu a venit să verifice vreodată.

Cadavrul copilului a fost descoperit din întâmplare, iar dacă poliția nu ar fi intervenit în casă, probabil că și fratele mai mic ar fi murit. Copilul în vârstă de 4 luni a fost dus de urgență la spital și, deși starea lui era critică, el se va face bine.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.