Doi părinți și-au lăsat fetița să moară de foame pentru că era prea mică să-i ajute la fermă

Doi părinți și-au lăsat fetița să moară de foame pentru că era prea mică să-i ajute la fermă

Potrivit judecătorilor, Seth Welch și Tatiana Fusari amândoi în vârstă de 28 de ani, au fost considerați vinovați de moartea fiicei lor Mary în august 2018. În tribunal judecătorilor  li s-a arătat o fotografie oribilă cu cadavrul copilului, cu ochii larg deschiși și cu oasele care aproape îi ieșeau prin piele.

 

În ziua în care micuța Mary murise, tatăl mai întâi a sunat un potențial cimpărător al unei capre și după aceeaa chemat o ambulanță.   Un ofițer de poliție care a ajuns la locuința lor  a observat cum ochii și obrajii Mariei îi erau  scufundați în cap. A murit cântărind doar un kilogram mai mult decât la nașterea ei. Medicul legist era confunz cu privire la faptul dacă fetița avea 10 zile sau 10 luni.

Citește și Gest macabru: mama naște fiul prematur și-l ucide în mașina de spălat

Salteaua pătuțului ei era sfâșiată,micegăită și îmbibată cu urina care se scurgea într-o văniță care se afla sub pătuț.   Și ceilalți  doi copii ai cuplului trăiau în condiții extrem de murdare.  Cei doi ar putea fi condamnați la închisoare pe viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.