Doi parinti romani, au permis unui preot sa le abuzeze sexual copilul

Doi parinti romani, au permis unui preot sa le abuzeze sexual copilul

Un preot a fost condamnat pentru agresarea sexuală a doi copii, dintre care unul cu consimţământul părinţilor, cetăţeni români. Curtea supremă spaniolă a anunţat miercuri condamnarea definitivă la 17 ani de închisoare a unui preot pentru agresarea sexuală a doi copii, dintre care unul cu consimţământul părinţilor, cetăţeni români.

 

Totodată, părinții uneia dintre victime au fost condamnaţi la 4 ani de închisoare pentru că ”ştiau şi au consimţit relaţia sexuală”.

Preotul a avut cel puţin o dată “relaţii sexuale, a căror natură nu a fost total determinată”, cu unul dintre copii, care avea la momentul respectiv vârsta de 12 ani. Părinţii ştiau şi nu s-au opus, precizează tribunalul. Părinţii, cetăţeni români, au fost găzduiţi în 2013 şi 2014 de preot.

 

“Această familie depindea, aproape total, de acuzatul José Donoso Fernandez, care se ocupa practic de toate cheltuielile – alimentaţie, îmbrăcăminte, şedere şi şcolarizare – şi de demersurile administrative pe care trebuiau să le efectueze”, a precizat Curtea, conform agerpres.com.

 

Te-ar putea interesa și Ororile unui tata: un roman din Italia si-a legat copilul cu lanturile de pat lasandu-l fara apa si mancare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.