Doi părinți inconștienți și-au lăsat copiii de 2 și 4 ani să se joace cu o …armă: fetița de 2 ani a fost împușcată

Și-au lăsat fiul în vârstă de 4 ani și fiica de numai 2 ani singuri să se joace cu o armă. Cei doi micuți neștiind de pericolul care îi pândea băiețelul a împușcat-o pe sora lui. De aceea Winston Jalloh, 27 de ani, și partenera lui Josie Whaley, 23 de ani, sunt acuzați de neglijență

Băiatul se afla în casa familiei din Ocala, Florida, când a găsit arma și a început să se joace cu ea. Împreună cu el era sora mai mică, evident, niciunul dintre ei nu a fost în stare să înțeleagă pericolul care îi pândea iar cei doi părinți inconștienți au ieșit din cameră lăsându-i singuri.

Citește și O fetiță de un an a fost infectată cu coronavirus în Italia: este în stare gravă

Potrivit presei locale, un glonț a ieșit din pistol și a rănit-o pe fetiță la mână. Mama și tata au chemat imediat o ambulanță iar fetița a fost operată de urgență. Copila se află încă la spital și potrivit medicilor se va face bine.

Cei doi părinți au fost arestați iar acum își așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.