Doi kamikaze s-au detonat lângă ambasada SUA: 5 răniți

Doi kamikaze s-au detonat în fața unui punct de control lângă ambasada SUA din Tunisia. Cei doi sinucigași au încercat să intre în perimetrul misiunii diplomatice înainte de a fi împușcați de agenți. Acest lucru a fost raportat de un ofițer de poliție din AFP, precizând că atacul a fost efectuat pe o motocicletă și că situația este acum sub control.

Citește și Afganistan, pacea este încă un miraj: 27 de civile uciși într-un atac, inclusiv copii

Cinci persoane au fost rănite, 4 agenți și o femeiecare conducea o mașină în momentul exploziei. Ambasada SUA la Tunis a invitat prin Twitter să evite perimetrul atacului. Ambasada SUA la Tunis este situată în districtul Berges du Lac 2. Ultimul atac terorist în Tunis a avut loc pe 27 iunie 2019. Președintele tunisian, Kais Saied, a prelungit starea de urgență cu trei luni în toată țara.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.