Doi frați de 12 și 15 ani au violat și ucis o copilă de 6 ani: mama lor a ascuns cadavrul

Doi frați  de 12 și 15 ani au ademenit o fetiță de șase ani în casa lor, au violat-o și au strangulat-o până la moarte. Mama lor ia ajutat să ascundă cadavrul. Fetița se juca lângă casa băieților din Uttar Pradesh, în nordul Indiei, înainte de a fi agresată.

Polițiștii au găsit-o după ce părinții nevăzându-și copila întorcându-se de la școală, au alertat forțele de ordine din districtul Lakhimpur Kheri. Ofițerul Shyam Narain Singh a declarat pentru MirrorNowNews că băieții au folosit dulciuri pentru a o ademeni în casa lor: ”Acuzații ne-a spus că au ademenit-o pe fată în casa lor cu o bomboană.”

Caz șocant de pedofilie în Franța: un medic chirurg a abuzat sute de copii sub efectul anesteziei

Mama lor, care lucrează ca muncitor, a recunoscut că a ascuns cadavrul când a aflat că cei doi fii ai ei au sufocat-o pe fată până la moarte. Potrivit presei locale, familia este membră a grupului „Dalit” din sistemul de clasă al țării, ceea ce înseamnă că sunt extrem de sărace și nu au voie să se asocieze cu cei din clasele superioare.

Băieții și mama lor au fost acuzați de omor și ascundere de cadavru.

India, care are o populație de peste un miliard de oameni, se luptă cu o adevărată ”epidemie” de abuzuri împotriva minorilor.

La începutul acestei luni doi bărbați au fost arestați după ce au violat și a decapitat o fetiță de trei ani după ce au răpit-o în timp ce dormea ​​lângă mama ei într-o gară.

Copila de 3 ani violata si decapitata dupa ce a fost rapita de langa mama ei intr-o gara din India

Sursa: The Sun

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.