Doi fotbaliști din echipa Atletico Madrid, pozitivi pentru Covid: Liga Campionilor în pericol

Doi fotbaliști din echipa Atletico Madrid, pozitivi pentru Covid. Echipa spaniolă trebuie să joace joi sferturile de finală împotriva Leipzigului, dar nu este clar în acest moment dacă se va juca meciul

Echipa Atletico Madrid este îngrijorată pentru cele două cazuri pozitive cu Covid char în ajunul plecării la Lisabona pentru a juca finala împotriva lui Leipzig. Conform celor relatate de ziarul spaniol, despre cei doi jucători pozitivi momentan deja izolați în casele lor (din motive de confidențialitate, clubul nu a furnizat numele).

Scrisoarea unui copil dedicată tatălui care l-a abandonat

Atletico Madrid urma să plece în această seară, luni 10 august, în Portugalia (călătorie, momentan, amânată cu 24 de ore), să se antreneze marți dimineață, 11 august, la campusul Benfica din Seixal, unde se antrenează echipele de tineret din Benfica .

Atletico Madrid, Leipzig și Uefa așteaptă rezultatele testelor întregii echipe.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.