Doi copii au fost supuși la torturi extreme de către părinți: arși cu țigara și lăsați să moară de frig și de foame

În Kazahstan, doi copii cu vârsta de 9 ani și 18 luni au fost torturați și lăsați să moară de foame de către părinții lor. Îngrozitoarea povestea de The Sun și datează de acum câteva zile.

Totul a început când unii trecători au observat în Öskemen, un oraș din estul Kazahstanului, doi copii  pe stradă fără geci de iarnă, în ciuda temperaturii exterioare care atingeau -12 grade. Duși la spital frații Daniil în vârstă de 9 ani și sora lui, în vârstă de 18 luni, Sveta, au povestit despre torturile care ăi supuneau părinții.   Cei doi, care aveau numeroase arsuri de țigară pe față și gât și erau subnutriți.

Potrivit copiilor  părinții i-au hrănit cu o singură masă pe zi și când cereau mai mult  pentru că le era foame, părinții, în special, tatăl vitreg, îi tortura arzându-le corpul cu țigări aprinse.   Ulterior, Daniil a explicat că el și sora sa se aflau pe stradă, pentru că părinții lor erau beți și i-au scos afară din casă.

Citește și Un bebeluș de 7 luni a murit înghețat după ce a fost lăsat de părinți pe balcon la -20 de grade

 

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Milana Khalitova, a declarat: „Copiii au petrecut câteva ore la temperaturi de -12 С fără geci de iarnă. Erau flămânzi, înfrigurați și murdari.  Ne-au implorat să le dăm o bucată pâine . Hainele lor erau extrem de murdare și aveau un miros cumplit. Credem că purtau aceleași haine de cel puțin o lună . Fetița prezenta erupții severe din cauza scutecului. Tremură de frică de fiecare dată  când cineva o atinge “, a spus Khalitova.

Cei doi copii au fost încredințați temporar serviciilor sociale, așteptând să fie transferați într-un orfelinat, în timp ce poliția a demarat o anchetă împotriva părinților pentru abuz și rele tratamente.

Sursa: The Sun 

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.