Doi copii aruncă cu bulgări de zăpadă într-o mașină, șoferul deschide focul asupra lor

Doi copii în vârstă de 12 și 13 ani, un băiat și o fată, au fost protagoniștii unei  absurde întâmplări care a avut loc sâmbăta trecută într-un cartier de la sud de  Milwaukee , în statul american  Wisconsin . Potrivit rapoartelor autorităților locale,  din investigațiile preliminare cei doi copii se ajucau aruncând cu bulgări de zăpadă în mașinile care treceau prin fața lor. Unul dintre ei a lovit o mașină , o Toyota albă , iar șoferul a dechis focul asupra lor după care a fugit.

Citește și Tragedie! Un avion ucrainean cu 170 de persoane la bord s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de la Teheran: „Nu sunt supraviețuitori”

 

Cei doi copii au fost găsiți de agenți întinși pe asfalt, la o distanță mică unul de celălalt și au fosttranspotați la spital. Din fericire nu sunt în pericol de a-și pierde viața.  Poliția nu a reușit încă să-l găsească pe bărbatul care a deschis focul asupra copiilor și face apel la oricine are informații despre ce s-a întâmplat să se prezinte la cel mai apropiat post de poliție.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.