Doi bărbați au fost arestați după ce au legat un porc vietnamez și l-au lovit cu ciocanul

Doi bărbați au fost arestați după ce au legat un porc vietnamez și l-au lovit cu ciocanul. Porcul a suferit multiple hemoragii inetrne și a trebuit să fie eutanasiat.

Bărbații, în vârstă de 38 și 51 de ani, sunt acuzați că au atacat duminica trecută porcul  vietnamez într-o fermă din Valladolid. Potrivit Independent, aceștia l-au legat de un gard și au început să-l lovească cu ciocanele, a informat presa locală.

Citește și Oroare în ziua de Crăciun: un cățel a orbit după ce a fost stropit cu sodă caustică

Mai mulți martorii au sărit în ajutorul porcului  și l-au dus la un veterinar din apropiere. Porcul a suferit mai multe hemoragii inetrne și a trebuit fi eutanasiat. Cei doi bărbați au fost arestați sâmbătă dar au fost eliberați și vor trebui  să se prezinte în instanță săptămâna viitoare, a informat Euro Weekly News Spain .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.