Doctorul chinez care s-a trezit cu pielea neagră din cauza tratamentului de Covid-19, a murit

China are o altă victimă a coronavirusului printre halatele albe. Hu Weifeng, unul dintre primii medici implicați în lupta împotriva Covid-19 din  Wuhan, a murit vinerea trecută. Știrile au fost raportate de mass-media locală. Se spune că Hu Weifeng, medic urolog în vârstă de 42 de ani, este al șaselea medic din Spitalul Central Wuhan care și-a pierdut viața din cauza  infecției. Hu devenise „faimos” în toată lumea deoarece tratamentele care i-au fost furnizate îi făcuseră pielea neagră. Fotografiile cu chipul său distorsionat și cel al colegului său, în timp ce pielea lor devenise neagră au devenit virale și de la spital explicaseră că acestă culoarea anormală a pielii fusese cauzată de un medicament utilizat în timpul tratamentului. Din păcate, acea leac nu a fost suficient  pentru a-i salva viața: după aproximativ patru luni de la infecția cu coronavirus, medicul chinez a murit.

Coronavirusul și reacțiile șocante: Ce s-a întâmplat cu pielea a doi doctori după tratament ? FOTO

Hu Weifeng și colegul său Yi Fan, un cardiolog în vârstă de 42 de ani s-au infectat  în luna ianuarie. În ciuda faptului că a fost externat din terapie intensivă pe 14 aprilie, deoarece starea lui s-a îmbunătățit, o săptămână mai târziu medicul a avut o hemoragie cerebrală și a fost dus din nou în terapie intensivă. Yi, pe de altă parte, și-a revenit și a fost externat din spital pe 6 mai.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.