Doamnelor, aveți grijă! O altă femeie a amestecat detergenți și a ajuns la spital

Din cauza amestecului  de  detergenți a ajuns la spital.

O femeie a inhalat vapori de acid muriatic și clor provocându-i o criză respiratorie. Femeia în vârstă de 63 de ani din Ladispoli Roma, o maniacă pentru curățenie a ajuns la spital din cauza unui amestec de detergenți. Din fericire, femeia a fost salvată la timp. O criză respiratorie i-a pus în pericol viața.

După ce a pus cei doi detergenți împreună aceștia au avut o reacție chimică emanând vapori toxici. Femeia a căzut inconștientă la pământ.

Din fericire, o vecină care o vizita des a găsit-o la timp și a chemat intervenția ambulanței.

Femeia a fost transportată la spitalul Gemelli din Roma. Din fericire nu a fost nevoie de o internare pe o perioadă mai lungă. După mai multe investigații femeia a fost externată.

Te-ar putea interesa și ”Detergenții au ucis-o!” O tânără de 30 de ani moare în timp ce făcea curățenie în casă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.