Disperat, fuge de acasă și minte că este pozitiv la Covid-19: „Arestați-mă, nu mai pot sta acasă cu mama”

Disperat, fuge de acasă și minte că este pozitiv la Covid-19: „Arestați-mă, nu mai pot sta acasă cu mama”

În perioadele de urgența coronavirusului  izolarea la domiciliu pentru o lungă perioadă de timp nu este ușoară. Iar dacă relațiile cu familia nu sunt dintre cele mai minunate, sunt cei care pot decurge  la soluții destul de drastice pentru a evita controversele și certurile domestice. Un bărbat spaniol în vârstă de 44 de ani , cu domiciliul în aceeași locuință mama sa, a luat o inițiativă drastică până a ajunge să implore să fie arestat doar ca să nu mai stea în casă cu mama lui.

Pretinzând că este pozitiv la coronavirus, bărbatul a declarat că a încălcat regulile de carantină și a cerut să fie arestat. O solicitare neobișnuită, ceea ce i-a făcut pe agenți destul de suspecti, după cum relatează și Publico.es .

Citește și Coronavirus, în Spania medicii vor trebui să aleagă pe cine să trateze

Episodul curios s-a petrecut marțea trecută: bărbatul a fost dus în secția de poliție așteptând sosirea unei ambulanțe. Personalul medical, ajuns la fața locului, l-a vizitat pe bărbat și a exclus infecția. În acel moment, bărbatul fusese invitat să se întoarcă acasă, doar că s-a întors înapoi la secție de poliție cerând să fie arestat : „Sunt obligat să stau acasă toată ziua cu mama, nu mai rezist”. Nici în acest caz, polițiștii nu l-au mulțumit pe bărbat, ba mai mult l-au raportat și l-au adus imediat înapoi a casă la mama lui.

Oare povestea se va termina aici ? Așteptăm cu nerăbadare actualizarea presei spaniole !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.