Disperarea locuitorilor unui oraș blocat din China: fără alimente și fără medicamente

Locuitorii din orașul chinez Tonghua, blocat de o săptămână din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus, au raportat pe rețelele de socializare locale că nu au alimente și medicamente, relatează The Guardian citând mass-media locală.

Sunt cei care s-au plâns că au „provizii doar pentru următoarele două, trei zile”, care au spus că „nu pot fi spitalizați pentru tratamentul de chimioterapie” și cele care, „însărcinată în șapte luni”, nu pot efectua analizele necesare.

Jiang Haiyan, viceprimarul orașului care are peste 2 milioane de locuitori, a asigurat că va face tot posibilul pentru a crește distribuția produselor de bază. Departamentul local de control al pandemiei le-a promis locuitorilor că, fiecărei familii i se vor oferi provizii pe cinci zile, la jumătate din preț. Conform datelor din Tonghua, ieri s-au înregistrat 246 de cazuri de Covid-19, dintre care 50 sunt asimptomatice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.