Dispărută de o lună, un bărbat mărturisește: ”Am omorât-o, dezmembrat-o și aruncat-o în mai multe ghene de gunoi ale orașului”

Cazul unei femei de 25 de ani care era dată dispărută de aproape o lună ar putea ajunge la un deznodământ.  Principalul suspect pentru dispariția tinerei Marta Calvo s-a prezentat spontan la o secție de poliție  pentru a-și mărturisi crima: ”Am omorât-o, dezmembrat-o și aruncat-o în mai multe ghene de gunoi ale orașului”

Cazul Marta Calvo a șocat toată Spania : fata avese o întâlnire cu un bărbat și a dispărut fără urmă în micul oraș Manuel, în provincia Valencia. Era 7 noiembrie, când Marta a avut ultimul contact cu familia, un mesaj WhatsApp pe care i l-a trimis mamei, iar două zile mai târziu femeia a raportat dispariția.

Citește și Leșină după o doză prea mare de droguri, fiul moare de frig în fața ușii: nu va face nicio zi de închisoare

Pe măsură ce investigațiile continau, ancheta s-a redus în jurul unei persoane:  Jorge Ignacio TJ, în vârstă de 38 de ani, de naționalitate columbiană cu precedente pentru traficul de cocaină. În final bărbatul a mărturisit spontan că a răpit-o și a ucis-o pe Marta Calvo , chiar dacă anchetatorii nu au dezvăluit detalii suplimentare. Agenții  s-au concentrat asupra bărbatului datorită geolocalizării ultimului mesaj trimis de Marta către mama ei: GPS-ul a permis identificarea casei în care locuia columbianul de  38 de ani.

Astăzi, potrivit El Pais, punctul de cotitură a fost atins când principalul suspect a decis să se constituie .  Între timp, autoritățile locale au decis să oprească tratarea deșeurilor la uzina din Guadassuar, cea mai apropiată de locul în care Marta Calvo a dispărut : este posibil ca în tonele de gunoaie care mai sunt încă de aruncat să se găsească resturile cadavrului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.