Dispare fara urma, ramasitele lui au fost gasite in fecalele celor 18 caini ai sai

Dispare fara urma, ramasitele lui au fost gasite in fecalele celor 18 caini ai sai

Freddie Mack, în vârstă de 57 de ani, a dispărut fără urmă – sau așa a crezut toată lumea – în 19 aprilie. Acum a fost făcută descoperirea tragică: omul a fost ucis iar trupul lui a fost devorat de câini.

 

În 19 aprilie, Freddie Mack, în vârstă de 57 de ani din Venus (Texas), a fost dat dispărut de familie și prieteni. Nu îi stătea în caracter să plece fără să anunțe pe nimeni, de aici și suspiciunile femiliei. După câteva zile de la dispariție, descoperire tragică: Freddie a murit devorat de câini.

 

Descoperirea macabră a fost făcută de agenți într-o remorcă așezată pe un teren deținut de Mack. De câteva ori agenții au încercat să intre în acea remorcă pentru a-l căuta pe Freddie, dar de fiecare dată au fost atacați de cei 18 câini foarte agresivi ai bărbatului.

 

În sfârșit, cu câteva zile în urmă, anxhetele  au condus la adevăr: au fost găsite bucăți de haine, bucăți de carne și fragmente de oase. Freddie Mack a fost ucis și trupul lui fusese mâncat de câini.  Nu se știe exact dacă Mack a murit mai întâi, iar câinii lui i-au mâncat cadavrul sau dacă, câinii l-au ucis și apoi l-au mâncat.

 

Potrivit Daily Mail, anchetatorii au decis să examineze fecalele câinilor. Ceea ce s-a descoperit au confirmat suspiciunile. Corpul lui Freddy a fost mâncat de cei 18 câini pe care îi deținea.

Te-ar putea interesa și Gaza, OMS: de la inceputul protestelelor au murit 312 palestinieni dintre care 61 copii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.