Disney World dat în judecată: prezența de insecte în mâncăruri

O familie americană a raportat lanțul de hoteluri  Walt Disney Parks and Resorts pentru prezența de insecte într-o farfurie cu salată, servită într-unul din restaurantele hotelului lor din Florida, scrie New York Post. Reclamanții susțin că s-au simțit rău și au fost nevoiți să meargă de câteva ori la spital cu intoxicații alimentare.

Potrivit faptelor prezentante în instanță,  familia Walker a vizitat stațiunea satului polinezian Disney din Orlando în decembrie trecut și a mâncat o salată care conținea insecte. După masă, patru membri ai familiei s-au simțit rău și au fost nevoiți să meargă la spitalul de urgeță din Orange County de mai multe ori.

SUA, o deținută a fost lăsată să nască singură în închisoare: „O zi de teroare” VIDEO

Brittany Walker Figueroa spune că „După ce am luat mai multe mușcături din salată am simțit că ceva se mișcă  în gură și am scos ceva care părea a fi o insectă mică, care avea picioare și care încă se mai mișca”. Familia solicită daune de 15.000 de dolari, aproximativ 13.500 EUR.

Între timp, un purtător de cuvânt al Disney World a declarat pentru New York Post că „mâncare și consumul de alimente de înaltă calitate în medii curate și sigure este unul dintre cele mai importante obiective în vacanțele oferite de Walt Disney World Resort”.

”Nu credem că stările de rău declarate au rezultat din consumul gastronomic din stațiunile noastre și ne vom apăra de aceste acuzații în instanță”, a spus un purtătorul de cuvânt.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.