Directorul de la McDonald’s aruncă cu un blender în fața unui client: nasul și obrazul spart / VIDEO

În Colerain , Ohio , SUA, un client al McDonald’s a suferit mai multe fracturi faciale după ce managerul restaurantului i-a aruncat un blender în față timpul unei discuții aprinse, potrivit CBS17.

Cearta a început atunci când Britany Price , victima atacului , după ce a comandat mai multe Happy Meals și Happy Boxes  și-a dat seama că alte meniuri i-au fost livrate în mod greșit. Conform versiunii femeii, angajații au confundat cererea ei, așa că, după ce și-au luat pachetele și s-a urcat în mașpnă, și-a dat seama de greșeală întorcându-se în restaurant și plângându-se directorului.    La un moment dat femeia și-a pierdut răbdarea și i-a cerut o rambursare, după care a început să arunce cu mâncare în manager. El a răspuns aruncându-i  un blender, care a lovit-o direct în față, fracturându-i oasele feței și al nasului:  „Am suferit o intervenție chirurgicală ” , a spus Price.

Incendii enorme în California: declarată stare de urgență

Până în prezent, niciuna dintre părțile interesate nu a prezentat reclamații. Cu toate acestea, McDonald’s a făcut cunoscut faptul că siguranța clienților și a angajaților săi este de o importanță extremă pentru companie și din acest motiv  a asigurat că va lua măsurile necesare după investigarea detaliată a incidentului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.