Din joacă, pisica a zgâriat o femeie de 65 de ani: era să moară din cauza unei infecții grave

A avut un atac de cord după ce a fost zgâriată de pisica sa. Shirley Hair, de 65 de ani, din Marea Britanie, s-a luptat între viață și moarte din cauza unei bacterii mâncătoare de carne și care s-ar fi dezvoltat după ce a fost zgâriată de iubita sa pisică ei pe nume Chan.

Femeia a fost zgâriată de pisicuță iar zgârietura a devenit roșie, dar femeia a crezut că nu este nimic grav. După câteva zile, însă, brațul i s-a umflat și pielea a devenit neagră, așa că s-a dus la spital și a fost operată de urgență. Shirley a ajuns în terapie intensivă, a fost diagnosticată cu un șoc septic care i-a afectat și inima și plămânii.

Câinele este bolnav de cancer, dar proprietarii îl tratează cu medicamente chinezești și moare: amendați

Din fericire, femeia de 65 de ani, acum se află în afara oricărui pericol, a suferit diverse intervenții pentru și reveni. Deși pisicuța era animalul ei preferit a decis în cele din urmă să tenunțe la ea: ”A fost întotdeauna foarte jucăișă dar și rea, de multe ori ne-a zgâriat și ne-a mușcat, în ziua accidentului am vrut doar să o mângâi și m-a zgâriat ”, a explicat femeia publicației Mirror. Shirley, deși iubea pisica a mărturisit că după ce a trecut prin această experiență îi este frică să mai stea cu ea în casă, așa că ia dat-o fiicei sale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.