Din cauza unei insuficiențe renale, medicii au amputat penisul unui bărbat

Bărbatul, a cărui identitate a rămas necunoscută, a fost tratat cu dializă în urma unei insuficiențe renale într-un spital din apropierea Adelaidei, în sudul Australiei. În timpul unui examen medicii au la capătul penisului o pată albă și mai multe puncte negre. Chirurgii și-au dat seama imediat că este gangrena și au decis să înlăture carnea moartă    pentru a împiedica gangreei  să se răspândească.

Citește și Un copil de doi ani a murit după ce s-a împușcat în cap cu pistolul bunicii

Potrivit publicației The Sun medicii au explicat că bărbatul a dezvoltat o boală rară numită calcifilaxia penisului , care este o acumulare de depuneri de calciu în vasele mici de sânge îngustându-se și blocând circulația sângelui.

Calcifilaxia provoca moartea țesuturilor și dacă nu este detectată imediat, poate provoca gangrenă , care se poate răspândi rapid și poate deveni incurabilă.

”Majoritatea pacienților care dezvoltă calcifilaxia penisului progresează spre gangrenă și sepsis”, au spus specialiștii. Pacientul a suferit o operație de urgență pentru a îndepărta carnea în descompunere, dar starealui s-a agravat și bărbatul a avut nevoie de o intervenție chirurgicală suplimentară pentru a îndepărta întreg penisul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.