Din cauza cancerului, medicii îi dau un an de trăit, dar ea descoperă dragostea și se căsătorește cu bărbatul vieții

Shannon Lynch în vârstă 21 de ani, a luptat șase lungi ani împotriva unei forme rare de cancer de cot . În 2017, a trebuit să -i fie amputat brațul pentru a opri răspândirea bolii. În 2018, fratele ei a prezentat-o ​​lui Ashley Lynch și între cei doi a fost dragoste la prima vedere . Din păcate, cancerul lui Shannon a reapărut în luna mai a acestui an și în faza sa terminală , la numai un an de când cei doi au început povestea lor de dragoste.   Medicii i-au mai dat doar un an de trăit din cauza tumorii incurabile care s-a întins la plămâni.

Shannon a fost încă în stare să ajungă la altar în octombrie  să se căsătorească cu iubitul ei. El a trebuit să poarte o perucă   din cauza chimioterapiei. Acum, cuplul, care locuiește în Edenbridge, în Kent , încearcă să profite la maximum de timpul lor ca soț și soție.

Așa a murit Lăcrămioara…”Ce faci? Aștept un copil de la tine, te iubesc”: el o omoara, apoi merge la frizer

Shannon a spus: „Ziua căsătoriei mele a însemnat totul pentru mine și este minunat să pot arăta lumii că sunt legată de o persoană pe care o voi iubi toată viața. Oricât de mult timp, cât vom fi împreună, vom fi fericiți. Ashely este dificil să nu se poată gândi la viitor , dar este totuși recunoscător pentru toată căldura pe care o putem împărți. “Soțul ei Ashley a spus: „Nu încerc săa scund falptul că că știu că o voi pierde. Cu toată sinceritatea, încerc să adun  cele mai bune amintiri cu Shannon, vreau să-i fac visele să devină realitate “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.