”Din 1970 am ucis 93 de femei” Criminalul în serie face portretele victimelor. FBI: ”Ajutați-ne să le identificăm”

”Din 1970 am ucis 93 de femei”  Fostul boxer Samuel Little, acum în vârstă 78 de ani, a oferit FBI identitatea victimelor sale …16  femei. FBI a făcut un apel: “Sperăm că rudele sau prietenii vor recunoaște aceste tinere și ne vor ajuta să le identificăm”, relatează  Guardian.

 

Bărbatul a  mărturisit că a ucis mai mult de 16 femei. Numărul lor ar fi mai mult de 90. Un număr care, dacă va fi confirmat, va face din Samuel Little cel mai nemilos criminal în serie din istoria Americii.

Acum se află închis în închisoarea din California pentru doar trei crime care datează din 2012. Little a colaborat mult timp cu autoritățile, dar nu-și amintește unde și când le-a ucis. A mărturisit că a început să ucidă din 1970, dar acum vârsta și boala au avut un efect devastator asupra memoriei sale. Ucigașul este cardiopatic, diabetic și țintuit într-un  scaunul cu rotile.

samulel little

 

Numai de recent, el s-a oferit să facă aceste portrete.

ucis femei 1

Fotografia: HO / AFP / Getty Images

Numărul victimelor încă necunoscute ar ajunge 54. Din cele 93 de femei pe care omul susține că le-a ucis, FBI a reușit să identifice doar 36 de femei.

 

Victimele preferate de fostul boxer erau toxicomanii sau prostituatele care își trăiau veacul printre suburbiile orașelor.  Potrivit celor spuse de el alegerea victimelor nu era întâmplătoare, el acționând astfel încât să nu stârnească curiozitatea forțelor de poliție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.