Dieta rapida cu cartofi inainte de vara: pierzi 5 kilograme in 3 zile. Vezi meniul

Dieta rapida cu cartofi  inainte de vara: pierzi 5 kilograme in 3 zile. Vezi meniul

Dieta de cartofi, după cum sugerează și numele, are cartofii ca și ingredient principal. Dieta cu cartofi include, de asemenea, iaurtul cu conținut scăzut de grăsimi și, dacă urmați indicațiile exact, puteți pierde 5 kilograme în trei zile.

 

Amidonul din cartofii  împreună cu acidul lactic de iaurt cu conținut scăzut de grăsimi, asigură corpului suficiente calorii zilnice. Amidon, combinat cu apa, te face să te simti plin și deci nu simți foamea.

 

Dieta cu cartofi, prima zi :

Mic dejun: un cartof fiert fără sare și un  iaurt

Prânz: doi cartofi fierți fără sare și iaurt

Cină: două iaurturi

 

Dieta cu cartofi, a doua zi:

Mic dejun: un pahar de iaurt

Prânz: doi cartofi fierți fără sare adaugată și un iaurt

Cină: un cartof fiert fără sare adaugată și un iaurt

 

Dieta cu cartofi a treia zi:

 

Mic dejun: un cartof fiert fără sare

Prănz: un cartof fiert fără sare și un iaurt

Cină: un iaurt

 

O nota importantă de reținut: nu confundați cartofii prăjiți cu cartofii fierți . Cartoful fiert este considerat o hrană foarte sănătoasă, în timp ce cartofii prăjiți sunt opusul unei alimentații corecte. Cartofii fierți conțin multe vitamine și minerale, iar fibrele accelerează digestia.

 

În 100 de grame de cartofi sunt doar 75 de calorii, care este mai mică decât cantitatea de calorii prezentă într-un pahar de suc de portocale. Iaurtul, pe de altă parte, reglează activitatea sistemului digestiv, eliminând excesul de apă și toxine din organism.

 

Te-ar putea interesa și Dieta care te face sa slabesti 4 kilograme în 10 zile

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.