Dieta deșteaptă! Te ajută să slăbești și să nu mai pui kilogramele la loc

Planul se adresează celor care au încercat totul pentru a slăbi,  sau care au slăbit în nenumărate rânduri și poate chiar prea des, şi care  înainte de orice caută certitudinea că, în schimbul efortului  vor putea să slăbească şi apoi să se menţină având corpul pe care şi l-au dorit.

Iată cum funcționează dieta:

1. Faza de atac a regimului proteinelor pure: mănânci doar proteine (peşte, pui fără pieliţă, vită slabă sau viţel, fructe de mare, lactate 0,1 % grăsime), între 3 şi 10 zile, în funcţie de ce ţi-ai propus. Din cauza lipsei de fibre din proteine e posibil să te constipi. Consumă fibre comprimate în pilule, de la magazinele naturiste. De asemenea, pentru a evita deficienţele de vitamine şi minerale este bine să suplimentezi. Mai sunt permise apă, ceai, cafea.

Citește și O femeia și-a înecat câinele în vană deoarece a lătrat și a mușcat-o

2. Regimul proteinelor alternative: consumi proteine, la care se adaugă treptat legume. Trebuie să excluzi legumele cu amidon (mazăre, cartofi, porumb, fasole verde, linte, avocado). Apoi alternezi aceste două etape până ajungi la greutatea dorită (vei pierde maxim un kilogram pe săptămână). Pentru că alimentaţia este scăzută în fibre, e posibil să te constipi.

3. Consolidarea greutăţii: revii treptat la alimentaţia normal şi reintroduci gradual alimentele interzise. Aplică acest lucru timp de 10 zile, pentru fiecare kilogram pierdut.

4. Stabilizarea definitivă: mănânci normal, respectând două reguli esenţiale: o zi pe săptămână mănânci doar proteine şi ia trei linguriţe de fulgi de ovăz şi tărâţe în fiecare zi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.