Dezvăluiri șocante într-un raport american: ”China a mințit și a stocat materiale medicale”

Guvernul chinez a ascuns intenționat gravitatea  coronavirusului din lume, acumulând în același timp materiale sanitare importate și limitând simultan exportul dispozitivelor fabricate în China. Acest lucru este declarat într-un raport confidențial al Departamentului de Securitate Internă al Statelor Unite (DHS), potrivit unui oficial al Administrației SUA care a aflat de acest document.

“China a redus  exporturile de produse medicale înainte ca Organizația Mondială a Sănătății să raporteze în ianuarie că Covid-19 este contagios”, a declarat raportul potrivit CNN.

SUA, Pompeo: „Covid-19 a fost creat într-un laborator din Wuhan. Avem dovezi”

Raportul, care evidențiază datele privind exporturile și importurile la începutul anului, a fost difuzat în cadrul guvernului federal vinerea trecută. Ieri, secretarul de stat Mike Pompeo a lansat într-un interviu cu ABC un atac foarte explicit asupra guvernului chinez, acuzat că a ascuns amploarea și severitatea epidemiei, în timp ce a preluat stocurile de dispozitive și materiale medicale,  susținând că are „indicii uriașe” despre originea coronavirusului într-un laborator Wuhan.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.