Dezvăluirea unui desertor: „Kim Jong-un a murit după operația cardiacă”

Kim Jong-un ar fi muri în urma operației cardiace. Continuă știrile privind presupusa dispariție a lui Kim. Potrivit unui dezertor, Pyongyang ar putea anunța știrea la sfrâșitul săptămânii. Pentru aceasta, Ji Seong-ho a explicat unei agenții de știri că a fost: „Informat că Kim a murit weekendul trecut, după o intervenție chirurgicală cardiovasculară”. Dezertatorul a spus că sora lui Kim, Kim Yo-jong, este pe linia de a lua locul  fratelui, iar statul se luptă cu o problemă complicată a moștenirii. Kim Jong-un nu a fost văzut în public de la 11 aprilie, iar absența lui continuă să-și facă griji.

Coronavirus: cum a reușit o tonă de găinaț de pui să evite adunările

Seul și Washingtonul au redus afirmațiile că Kim poate fi grav bolnav sau chiar mort. Mass-media controlată de stat în Coreea de Nord nu a furnizat nicio dovadă că Kim ar fi în viață, dincolo de rapoartele despre presupuse scrisori trimise în numele său.

Ji Seong-ho, un activist din Coreea de Nord, locuiește în prezent în Coreea de Sud, unde lucrează pentru diseminarea situației din Coreea de Nord și pentru a ajuta alți dezertori care au fugit din Coreea de Nord. Se poate ca Kim să fi murit în urma unei operații cardiace și ar fi murit weekendul trecut.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.