Dezgustător! Un bărbat a scos din el o tenie de 9 de metri

Dezgustător! Un bărbat a scos din el o tenie de 9 de metri

Kritsada Ratprachoom în vârstă de 44 de ani , din Udon Thani, din nord-estul Thailandei, a distribuit fotografii dezgustătoare ale masivei de tenie care a ieșit din el în timp ce se afla la baie.  Fotograf independent Kritsada Ratprachoom, în vârstă de 44 de ani, de la Udon Thani în nord-estul Thailandei după ce și-a dus copilul la școală are dureri de stomac și s-a dus la baie și a simțit   că ceva „s-a lipit de fundul meu ” și în curând a scăpat de paraziții vii, scris bărbatul pe contul său de Facebook

Citește și Momentul șocant când un bărbat lovește cu pumnii în față doi copii, unul de 5 ani și respectiv 11 ani

“Am simțit că nu am terminat de defecat, ca și cum a rămas ceva. Când m-am uitat în wc am văzut că ceva a ieșit  din fundul meu”.  El a spus că viermele e lung aproape 9 de metri. După ce a scos viermele înfricoșător afară, Kritsada a făcut câteva poze și l-a aruncat în toaletă astfel încât viermele să dispară repede.

Teniile sunt asemănătoare cu panglică, care pot trăi în intestinul omului dacă se înghit ouăle lor sau viermi mici și sunt destul de frecvenți în acele zone.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.