Dezastrul coronavirusului în Italia lovește cel mai tare în bătrâni: “Sunt singur, nu am mâncat de trei zile”

O scenă dramatică în care protagonist este un bărbat în vârstă de 80 de ani din Bari, Italia: din cauza urgenței coronavirusului este singur și flămând. Drama singurătății, din păcate, afectează multe persoane în Italia și în alte părți ale lumii și cauzează adesea suferință în cei mai slabi.

Bătrânul plângea pe o bancă. Nu mâncase de trei zile, nu avea unde sta iar unicul său fiu este la Torino. Doi agenți de poliție care patrulau zona pentru a verifica respectarea regulilor anti-contagiune, au văzut bărbatul care își acoperea fața cu mâinile. Apropiindu-se de el, l-au întrebat ce s-a întâmplat. Cu lacrimi în ochi bătrânul le-a povestit situația tragică în care se afla și astfel, agenții au decis să -i facă câteva  cumpărături.  În acel moment, lacrimile triste ale bătrânului de 80 de ani s-au transformat în lacrimi de fericire în fața gestului nobil și a sensibilității celor doi agenți, scrie presa italiană Leggo

Din păcate astfel de cazuri au început să împânzească teritoriul peninsulei:

Coronavirus Italia, strigătul de ajutor al unui copil de 12 ani către carabinieri: „Ne este foame, tatăl meu nu mai lucrază”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.