Dezastru într-o comună din Italia, o parte din cimitirului se prăbușește: 200 de sicrie ajung în mare

Italia, 200 de sicrie ajung în mare. O alunecare mare a afectat terasamentul cimitirului Camogli, Liguria, și drumul de dedesubt. Partea de pe coastă s-a prăbușit complet și zeci de sicrie au ajuns în mare. Nu există persoane rănite.

Pompierii cu echipa Rapallo și scafandrii cu barca cu motor a detașamentului Gadda au intervenit la fața locului pentru recuperarea sicrielor.

Citește și Român dispărut în Italia, cine l-a văzut ? Apelul disperat al surorii

După cum a raportat Ansa, alunecarea de teren a distrus și două capele iar corpurile din interior și a alunecat în mare.

La baza alunecării de teren ar exista eroziunea stâncii agravată de furtunile violente care au lovit Liguria în ultimii ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.