Dezastru în Rusia: un laborator unde sunt depozitate virusurile variolei și HIV a explodat

Dezastru în Rusia: un laborator unde sunt depozitate virusurile variolei și HIV a explodat

Explozia s-a produs luni, din cauza unei scurgeri de gaze. În urma incidentului, o persoană a suferit arsuri de gradul III.

Incidentul a avut loc în timpul reparațiilor într-o sală de la etajul cinci din Centrul de Cercetări de Stat pentru Virologie și Biotehnologie – Vector – în Koltsovo din regiunea Novosibirsk din Siberia, potrivit reprezentanților instituției, scrie The Guardian.

O mamă și-a lăsat fiul de trei ani să moară de foame și a ascuns corpul într-o cutie de jucării

În acest laborator s-au efectuat cercetări în domeniul armelor biologice în perioada sovietică, fiind și unul dintre principalele centre de cercetare a bolilor din Rusia.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.