Dezastru in Libia, bilantul victimelor a urcat la 262 : 80 sunt copii si o femeie insarcinata

Dezastru in Libia, bilantul victimelor a urcat la 262 : 80 sunt copii si o femeie insarcinata

 

Numărul morților în Libia se ridică la 262 din cauza ciocnirilor continue. Acesta este cel mai recent bilanț oferit de asociația medicală străină din Italia care sunt în contact permanent cu medicii libieni din zonele de conflict și din spitalele din zonă.

 

Printre victime se numără și 80 de copii, 18 operatori sanitari  și o femeie însărcinată. Răniții ar fi peste 1.500. Medicii din Libia raportează de asemenea că ambulanțe sunt distruse și spitalele afectate.

Te-ar putea interesa și Criza din Venezuela, tinerele isi vand parul pentru a pleca din tara

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.