Dezastru ! Grav accident între un camion și un autobuz în Pennsylvania: 5 morți și cel puțin 60 răniți

Dezastru ! Grav accident între un camion și un autobuz în Pennsylvania: 5 morți și cel puțun 60 răniți

Panică în Pennsylvania, unde o coliziune între mai multe vehicule a provocat moartea a 5 persoane și rănirea a cel puțin 60. Un autobuz turistic și alte două vehicule grele ar fi implicate în accident.

Mai multe persoane au fost ucise într-un accident major care a implicat un autobuz turistic, semicamioane și alte câteva vehicule pe Turnpike-ul din Pennsylvania sâmbătă spre duminică , în partea de vest a statului. Potrivit oficialilor cel puțin 5 persoane au murit pe loc și alte 60 au fost rănite.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3:30 dimineață pe benzile de circulație în vest, din orașul Mount Pleasant, situat la aproximativ 40 de mile sud-est de centrul orașului Pittsburgh, relatează FoxNews

Citește și Un băiețel de 3 ani a fost ucis în bătaie de rudele lui, inclusiv mama: era prea obraznic

S-a întâmplat la 30 de mile est de Pittsburgh, în județul Westmoreland.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.