Devine tată de doi gemeni, dar unul nu îi seamănă. Testul ADN-lui confirmă că nu este al lui

Devine tată de doi gemeni, dar unul nu îi seamănă. Testul ADN-lui confirmă că nu este al lui

Pentru el testul ADN a fost ca o lovitură în  inimă. Observase că unul dintre copiii geameni nu îi semăna. Nu ar fi crezut nici în ruptul capului că soția lui cea credincioasă ar fi putut să-l trădeze.

Povestea vine din China, din orașul Xiamen unde un bărbat a descoperit că unul dintre gemenii pe care soția lui îl adusese în lume nu era a lui. Confirmarea a ceea ce a fost inițial doar o suspiciune a fost rezultatul examinării  ADN-ului efectuat  la scurt timp după nașterea copiilor.

Video-ul șocant apărut pe contul de Instargram al unei adolescente de 16 ani dispărută

Potrivit ziarului Strait Herald, omul a cerut ca testul de paternitate să fie efectuat pe ambii copii înainte de a-i înregistra drept copiii lui: conform directorului Centrului de identificare a criminalității din Fujian Zhengtai, pentru om  aflarea rezultatului a fost un adevărat șoc.
În primul rând s-a înfuriat și apoi a încercat să-și dea seama ce sa întâmplat. Timp de câteva săptămâni, soția lui a refuzat să-i dea o explicație până când sub presiunea soțului femeia a mărturisit că a avut relații sexuale cu un alt bărbat.

O noapte de sex  a fost suficientă pentru a rămâne însărcinată.

Acesta este un caz destul de rar, cunoscut sub numele de superfecundare paternală, si apare atunci cand ovulele  materne sunt fertilizate de doi bărbați într-o perioadă scurtă de timp.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.