Devastator! Un avion s-a prăbușit la scurt timp după decolare, 17 morți

Devastator! Un avion s-a prăbușit la scurt timp după decolare, 17 morți

17 persoane au murit  în urma unui accidentul unui avion  în apropiere de Goma, în regiunea de est a Republicii Democratice Congo. Conform rapoartelor autorităților locale, aeronava, un Dornier 228 cu două motoare ale companiei locale Busy Bee s-a prăbușit la scurt timp după decolare.

Un avion s-a prăbușit în plină stradă într-un cartier din Brazilia: trei morți

Conform informațiilor preliminare, 17 persoane se aflau la bordul aeronavei. Cauzele accidentului sunt încă necunoscute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.