”Detergenții au ucis-o!” O tânără de 30 de ani moare în timp ce făcea curățenie în casă

O tânăra a avut întotdeauna o mare grijă în ce privește curățenia casei.  Dorea  să fie totul ”oglindă”.

Era ca o obsesie pentru ea, au povestit cei ce o cunoșteau. Era toată ziua cu cârpa și cu detergenții în mână frecând faianța și gresia. În timp ce acestă tânără din Madrid era ocupată ca de obicei cu curățenia în casă, iată că destinul i-a jucat o glumă proastă, povestesc cei de la Daily Mail. Dintr-o dată a început să se simtă rău.  A apucat să pună mâna pe telefon și să sune la salvare explicându-le simptomele, apoi s-a prăbușit la pământ, murind pe loc.

În apelul ei disperat a explicat medicilor că a început să se simtă rău în timp ce curăța bucătăria cu produs și dezinfecta cu un alt produs, deci două soluții diverse. Când ambulanța a ajuns în fața ușii, tânăra era deja moartă așa că a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a intra în locuință. Încercările disperate ale medicilor de a o salva au fost inutile, tânăra nu mai era..

Alertă medicală în Europa! Alimente pentru bebeluși contamintate cu ulei mineral, produs sintetic cancerigen

 

Medicii au constatat că femeia murise din cauza unui stop cardiac. O veste care a șocat un întrg cartier și a distrus o femilie. Tânăra era foarte apreciată de prieteni și de vecini. Pentru a curăța cât mai bine bucătăria, tânăra a folosit amoniac și clor. Două soluții care atunci când vin în contact una cu cealaltă pot deveni foarte periculoase.

De regulă, aceste subsanțe sunt prezente în mai multe produse de curățenie de uz casnic. În mod normal nu creează nicio problemă. Dar, atenție,  în concentrații mari din cauza mirosului  pot provoca arsuri la ochi , la plămâni, gât și pot provoca chiar infarct.

 Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.