Destinul tragic al unei studente de 21 de ani: strangulată și îngropată pe jumătate

O studentă în vârstă de 21 de ani dată dispărută a fost găsit moartă în Brazilia. Descoperirea macabră a fost făcută de către pompieri: în jurul gâtului avea o frânghie.

Julia Rosenberg a dispărut în timp ce se plimba de la plaja Pauba la plaja Maresias din orașul São Sebastião din São Paulo , Brazilia . După dispariția ei, o echipă de salvare au căutat-o ore în șir, fără să afle nimic. Descoperirea a avut loc datorită pompierilor care au descoperit tragicul adevărul.  Trupul parțial îngropat al studentei a fost găsit lângă o potecă acoperită în frunze și pământ. Cea mai singură ipoteză este că fata a fost ucisă prin strangulare. Tânăra avea o frânghie în jurul gâtului iar de la primele reconstrucții, s-au depistat alte țesuturi în gură. Pe gât există avea un semn„similar cu cel al centurii cu cataramă”  și nu s-au descoperit semne de agresiune sexuală . Potrivit procurorului, când Julia a fost găsită era îmbrăcată.

Cei mai longevivi gemeni siamezi din lume au murit: aveau 68 de ani

Julia locuia în centrul Sao Paulo, dar petrecuse carantina coronavirusului în casa familiei sale din orașul de coastă din São Sebastião unde a avut loc dispariția.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.