Destinul tragic al unei românce din Italia. Andreea Bianca Adam avea doar 24 de ani

Destinul tragic al unei românce din Italia

Româncă Andreea Bianca Adam avea doar 24 de ani și locuia de ceva timp în Italia în Bettolle, provincia Siena.

Duminica noapte, viața ei s-a întrerup din în urma unui accident rutier în apropierea Cesa pe drumul provincial 327.

Tânăra a fost lovită în plin de o mașin. Chiar dacă șoferul mașinii a chemat de urgență salvarea, impactul asupra tinerei a fost prea puternic. Ea a murit pe loc.

Din primele reconstrucții ale accidentului, Andreea lucra ca barman într-un bar, iar duminică era ziua ei liberă. Nu se știe din ce motiv  se afla pe la miezul nopții pe acea stradă.

Tot potrivit primelor reconstrucții se pare că tânăra ar fi ieșit dintr-un club de noapte din zonă și ar fi pornit pe jos spre casă. Andreea se afla pe marginea drumului când o mașină a lovit-o în plin și a târât-o câțiva metri pe asfalt.

Șoferul un bărbat în vârstă de 49 de ani , resident în Valdichiana, a fost supus testelor pentru alcool și droguri, rezultând negative .

Potrivit Arezzo Notizie bărbatul a fost acuzat de omor.

Ancheta este în curs de desfâșurare pentru a se descoperi circumstanțele accidentului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.