Destinul crunt al unui român Italia: a murit sigur în casă. Se afla în carantină voluntară

Se întorsese  din România și s-a plasat  în carantină voluntară conform prevederilor de sănătate: a fost găsit mort în pat la domiciliu său din provincia  Ancona.  O poveste încă de clarificat care a apărut vineri dimineață după ce niște cunoștințe ale lui Cornel Halca, în vârstă de 51 de ani, au dat alarma. Corpul cetățeanului român nu prezintă semne de violență, așa că pare destul de sigur că ar fi putut fi o moarte din cauze naturale. Dar, într-o perioadă delicată ca aceasta, este posibilitatea să existe o legătură între moartea sa și faptul că Halca se afla în carantină la domiciliu așteptând rezultatul testului Covid pentru a se întoarce la muncă, scrie presa italiană Il Resto Del Carlino.

Cadavrul victimei a fost transferat la instituția criminalistică a spitalului Torrette, unde probabil va fi supus unui examen de autopsie .

Citește și Un copil de un an și jumătate a murit în spital după ce i-au făcut testul Covid: testul nazal i-a rupt nasul

Când paramedicii chemați de prietenii victimei, au sosit vineri dimineață la casa din via Osimo, între Piano și Posatora, nu mai era nimic de făcut pentru Halca. Cornel era întins pe spate, în patul camerei sale, iar corpul a dat semne evidente de rigor mortis, urmărind astfel moartea la cel puțin 10-12 ore după descoperire. Se pare că decesul ar fi survenit între orele 23 și miezul nopții.

Cornel Halca era singur în camera lui și, prin urmare, nimeni nu a reușit să tragă alarma în timp suficient pentru a-l scăpa de la moarte. Întoarcerea sa din România la Ancona datează de acum câteva zile. Odată ajuns în Italia, dată fiind regula stabilită printr-un decret specific, el a raportat intrarea în Italia institutului ASL care a ordonat carantina obligatorie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.