Destin tragic: soția moare de infarct, iar soțul invalid moare de sete în pat patru zile mai târziu

Destin tragic: soția moare de infarct, iar soțul invalid, moare de sete în pat, patru zile mai târziu

Bătrânețea, boala și singurătatea ucide…

Povestea  tragică a doi bătrânei singuri s-a petrecut într-un sat din Cantello,  oraș din provincia Varese.

Soția care îl îngrijea, a suferit un atac de inimă, iar bărbatul, bolnav și țintuit în pat, a murit de sete.

Femeia Tullia Dunghi în vârstă de 80 de ani , era în grădină când  a suferit un atac de cord care i-a fost  fatal, iar soțul ei Luigi Parnigoni, 88 de ani, invalid și complet dipendent de soție era în pat.

Băbatul nu s-a putut mișca din pat și după ce și-a chemat și așteptat în zadar soția timp de 3/4 zile, a murit.  Potrivit presei italiene, din  primele constatări ale decesului, medicul legist a declarat că și bărbatul a murit de stop cardiac  și că, corpul bărbatului era slăbit și dezhidratat.

Cuplul nu avea copii și numai după câteva zile, o nepoată neauzind nimic de unchii săi a alertat poliția care au făcut tragica descoperire.

Te-ar putea interesa și Doar 2% din populația lumii au ochii verzi. Dar aceasta nu este singura lor raritate

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.