Destin tragic: o fetiță de 9 ani a fost găsită fără viață, tatăl și mama vitregă au fost arestați

Valentina, o fetița de 9 ani care a dispăruse în urmă cu câteva zile în Peniche , Portugalia , a fost găsită moartă. Conform celor raportate de mass-media portugheză, poliția judiciară, prin departamentul de anchetă penală din Leiria, a informat că fetița dispărută a fost găsită fără viață în zona Serra d’El Rei la șase kilometri de casă și că cei doi suspecți , tatăl și mama vitregă, au fost arestați.

Fetița locuise cu mama ei în Bombarral, dar se mutase la casa tatălui și a mamei vitrege, care au deja doi copii, pentru a avea posibilitatea de a urma școala online. Imediat după dispariție, unii membri ai familiei au presupus că fata, într-un moment de gelozie față de frățiorul mai mic, plecase de acasă adăugând totuși că fetița avea frica de întuneric. Garda Națională Republicană din Atouguia da Baleia, unde domiciliază familia Valentina, au început imediat căutările.

Oamenii de știință: ”Nu se va găsi niciodată un vaccin și va trebui să trăim sub amenințarea constantă a virusului”

Poliția judiciară care investighează cazul a raportat că fetița mai dispăruse odată din casa familiei în 2018, însă cu acea ocazie a fost găsită de poliție. În momentul de față, primii suspecți sunt tatăl și soția lui și se așteaptă începerea interogărilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.