Destin tragic: de durere o mamă s-a spânzurat după moartea fiului ei, după câteva luni moare și soțul ei

O adevărată tragedie ale unei familii din Marea Britanie, unde o mamă nemai suportând pierderea fiului s-a sinucis. Faith Done , în vârstă de 55 de ani, a decis să-și ia  propria viață după ce fiul ei Alastair s-a înecat în ianuarie anul trecut.

Același destin tragic l-a lovit și pe soțul în vârstă de 55 de ani, Nick, în octombrie anul trecut a fost implicat într-un cumplit accident de mașină.  Automobilul BMW Mini   intrat în coliziune cu un Volkswagen Caddy pe A525 Whitchurch Road, în Bangor-on-Dee, Țara Galilor. Bărbatul  a murit pe loc.

VIDEO / Momentul sfâșietor în care un om dă să bea apă unui Koala găsită aproape arsă în flăcările din Australia

Ancheta a arătat că tânărul Alastair a decis să încheie socotelile cu această viață luându-și un bilet , doar dus, spre  Scoția în 4 ianuarie, scrie The Sun. Cadavrul tânărului a fost găsit pe o plajă pe coasta  Balmedie . Anchetele legistului au demonstrat că Alastair s-a sinucis. Moartea băiatului a devastat-o ​​atât de mult pe mama sa, încât repeta tot timpul că vrea să meargă la fiul ei și că viața ei fără el nu mai rost.

Soțul ei Done, înainte de a muri le-a spus anchetatorilor că femeia consuma alcool iar lucrurile s-au agravat după moartea fiului ei. Potrivit rapoartelor din anchetă femeia spunea în fiecare zi că va merge la fiul ei , dar nimeni nu  a crezut-o ….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.