Destin tragic. A refuzat tratamentul împotriva cancerului pentru a da naștere băiețelului

Pentru a da naștere fiului ei sănătos, Brianna, o tânără de 19 ani a refuzat tratamentul împotriva cancerului. Brianna Rawlings în vârstă de 19 ani a fost diagnosticată cu cancer în primele săptămâni de sarcină. Avea doar 19 ani iar Brianna a hotărât cu curaj să amâne tratamentul împotriva cancerului în timp ce era însărcinată, pentru ai oferi fiului său Kyden șansă de supraviețuire. Mama eroină originară din Sydney, Australia, în săptămâna a șaptesprezecea de sarcină, a fost diagnosticată cu o formă rară și agresivă de cancer.

Tragedie cumplită în Spania: doi adolescenți de 13 și 16 ani și-au aruncat bebelușul într-un râu

În acel moment, doctorul a pus-o în fața unei alegeri dramatice: întreruperea sarcinii sau amânarea tratamentului pentru a duce sarcina la bun sfârșit. Brianna nu a ezitat, dar decizia ei de a-și continua sarcina a redus la 50 % șansele ei de supraviețuire. Cu toate acestea, ea a fost nevoită să nască cu trei luni mai devreme, când a început să aibe febră și dureri insuportabile. Din păcate, micuțul Kyden a decedat la 12 zile după naștere, din cauza unei infecții de stomac. La acea vreme, Brianna declarat publicației Daily Mail:

Și-a neglijat soția bolnavă de cancer, o femeie a fost găsită acoperită de viermi pe fotoliul din casă

„În acele 12 zile am putut petrece timpul cu copilul meu Kyden, l-am ținut în brațe, i-am numărat degetele de la picioare și degete de la mâini. Am vorbit cu el așa cum vorbeam când era în în burtă, au fost cele mai stupende 12 zile din viața mea”.

După ce s-a confruntat cu suferința pentru moartea bebelușului, sănătatea lui Brianna părea să se îmbunătățească, apoi epilogul tragic. Medicii au trebuit să excludă un transplant de măduvă osoasă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.