Destin sau fatalitate? Două surori aflate la sute de kilometri distanță au murit în aceeași zi de hemoragie cerebrală

Tragedie teribilă: două surori, una rezidentă în Bavaria și cealaltă în Anglia, au murit în aceeași zi în urma unei hemoragii cerebrale.

Decând s-au născut, Jacqueline și Amanda , două surori britanice din Leicester , au fost foarte apropiate. Rudele povestesc despre cât erau nedespărțite și că, în ciuda distanței geografice care le separa, nși pierduseră obiceiul de a rămâne în legătură și de a se vedea reciproc în timpul anului. Un destin tragic:  cele două  surori au murit în aceeași zi din cauza aceleași probleme de sănătate.

Un tată și-a chinuit cele două fete pentru că trebuiau să se căsătorească cu bărbații la care au fost vândute

Această poveste tristă de cronică reiese din tabloidele britanice și începe în urmă cu câteva zile, când Jacqueline, rezidentă permanentă în Bavaria , acuză o boală la domiciliu. Femeia este dusă la spital, iar fiica ei, Charlene , avertizează restul familiei despre cele întâmplate.

Amanda și-a împachetat valiza pentru a pleca să-și viziteze sora la spital. În timp ce-și aștepta părinții să meargă la aeroport  femeia s-a prăbușit pe jos în fața casei. O asistentă medicală care trecea prin întâmplare prin fața casei a văzut-o și a alertat o ambulanță și a început să practice un masaj cardiac .

Amanda a fost internată la terapie intensivă, dar la internare nu și-a mai revenit fiind declarată moartă. Abia mai târziu s-a descoperit că Jacqueline murise în aceeași zi. Ceea ce face această tragedie și mai incredibilă sunt rapoartele medicale: ambele femei au suferit o hemoragie cerebrală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.