Destin nemilos: un moldovean din Italia și-a pierdut viața în timp ce împodobea bradul de Crăciun

O imensă tragedie s-a produs ieri  la Passo della Presolana, provincia Bergamo . Un tânăr în vârstă de 34 de ani originar din Moldova a căzut de la o înălțime de 6 metri în timp ce împodobea bradul de Crăciun. Potrivit presei italiene, bărbatul se afla pe o scară și împodobea bradul, când la un moment dat și-a pierdut echilibrul căzând de la o înălțime de 6 metri.  Dinamica exactă a accidentului nu este clară în acest moment, dar în ciuda intervenției la timp a salvatorilor, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, rănile suferite erau prea grave.

Citește și O mamă și-a ucis fiica cu dizabilități cu mai multe lovituri de ciocan: ” Nu mai voia să o vadă cum suferă”

Drama a avut loc ieri, duminică 8 decembrie, la scurt timp după ora 15.00.  Deși paramedicii au  chemați în scrut timp încercările de a-l readuce la viață au fost inutile. La fața locului a fost cerută și intervenția unui elicopter din Brescia, dar cu toate eforturile depuse de medici, rănile au fost mult prea grave și bărbatul a murit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.