Deși mama lui a murit de Covid, Miguel Bosè îi îndeamnă pe spanioli să iasă în stradă împotriva restricțiilor impuse ( video )

O adevărată nebunie: cel care agită spaniolii printr-un video este chiar Miquel Bosè,  în ciuda faptului că mama lui a murit de Covid în Spania. Și ce a spus Miguel Bosè? Nu numai că i-a incitat „pe băieți și fete” la Rezistență, dar a spus exact: „Eu sunt Rezistența”. Adunarea în Plaza Colon din Madrid. Miguel Bosé asigură: „Suntem pașnici, totul va fi bine”.

La strigătul „Libertății!”, Sute de persoane au ieșit în stradă în Madrid pentru a protesta împotriva utilizării obligatorii a măștilor și a altor restricții impuse de guvernul spaniol pentru a opri pandemia. O mulțime de oameni s-au adunat sub un steag spaniol  imens care zbura în Plaza Colon din centrul Capitalei ca răspuns la apelurile de pe social media. Protestatarii au afișat sloganuri  precum „Virusul nu există”, „Măștile ucid” și „Nu ne este frică”.

Ryanair anulează un din 5 zboruri între septembrie și octombrie. Care țări vor fi afectate

Demonstrația a atras o varietate de participanți, inclusiv teoreticienii conspirației și cei care sunt împotriva vaccinării.
Mulți protestatari nu au purtat măști pentru față, chiar dacă în Spania a înregistrat o creștere a noilor infecții de la 21 iunie iar măsurile de blocaj au fost prelungite pentru încă trei luni. Protestul vine la două zile după ce guvernul a anunțat noi restricții pentru a reduce răspândirea virusului, inclusiv închiderea cluburilor de noapte și interzicerea fumatului în zonele publice, când nu se poate ține cel puțin doi metri distanță de alte persoane.

Cântărețul Miguel Bosé, după cum s-a menționat, s-a alăturat protestului, împingând practic protestatarii prin Twitter pentru a participa cu un mesaj video.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.