Desfigurata in urma unei proceduri de infrumusetare: ”Era sa mor”

Desfigurata in urma unei proceduri de infrumusetare: ”Era sa mor”

O britanică de 29 de ani a apelat la o simplă procedură pentru mărirea bzuelor, însă substanța folosită i-a produs o reacție alegică, iar buzele i s-au umflat atât de mult încât i-a creat dificultăți în a respira, relatează Daily Mail.

La patru ore după ce a suferit intervenția pentru mărirea buzelor, Christina a sunat la numărul de urgențe deoarece buzele i s-au umflat atât de mult încât o încurcau în procesul de respirație. Prietenii Christinei Burton au declarat că au fost șocați de înfățișarea femeii încât li s-a făcut rău.

Câtă tristețe…A murit Emma, fetița de 8 ani bolnavă de cancer care primea scrisori de la câinii din toată lumea

“Buzele mele continuau să se mărească și să devină tot mai dureroase, am crezut că  îmi vor exploda. Durerea era ireală. Nu puteam să înghit nimic. Am încercat să iau calmante, dar umflătura nu se reducea”, a declarat mama de 29 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.