Desenul unei fetite de 9 ani a ajutat politia intr-un caz de furt

Desenul unei fetite de 9 ani a ajutat politia intr-un caz de furt

O fetiță de numai nouă ani a ajutat poliția să rezolve un caz de furt, datorită memoriei fotografice excepționale și atenției acordate detaliilor în desen. Fetița, văzuse un camionetă pe stradă considerat  mijlocul prin care fusese efectuat un furt , a fost ascultată de agenți și a rezolvat cazul.

 

S-a întâmplat în Springville (Utah), în Statele Unite. Potrivit Fox News, poliția a investigat cazul unui furt de către un bărbat și o femeie care la bordul unei camionete, care au jefuit un poștaș. Poștașul oprindu-se pentru a purta un pachet unui destinatar, cei doi hoți au reușit să fure un alt pachet din mașina poștașului. Fetița a martoră la furt a desenat  cu lux de amănunte mașina hoților.

 

În plus față de culoarea roșie aautovehicolului, copilul a reușit să deseneze foarte bine chiar și unele amănunte pe părțile laterale ale mașinii precum și suportul de bagaje atașat pe spatele mașinii.  Desenul copilei a permis poliției să descopere acest vehicul și în înregistrările unor camere de securitate. La bordul mașinii erau un bărbat și o femeie, care în acest moment sunt căutați de agenți.

 

Te-ar putea interesa și  Germania, primarul orasului Hockenheim a fost atacat in toiul noptii: se afla in stare grava la spital

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.