Descoperire terifiantă: şase copii răpiţi au fost găsiţi mutilaţi după zile de căutări

Părţi din trupurile copiilor, cu vârste cuprinse între 2 şi 9 ani, lipseau. Micuţii au fost răpiţi din propriile case, în timp ce părinţii se aflau la piaţă, unde îşi vindeau marfă.

Potrivit unor surse, vracii din zona spun oamenilor că anumite părţi din corp au proprietăţi speciale şi îi salvează de boli şi ghinion. Trupurile mutilate ale micuților nu mai aveau urechi şi nici dinţi. Autorităţile au reţinut un suspect, rudă cu trei dintre victime. În total, 10 minori au fost daţi dispăruţi la începutul lunii decembrie, 4 dintre ei fiind găsiţi în viaţă.

Citește și Își privea fiica în ochi în timp ce prietenul o viola: ”Asta va fii viața ta de acum înainte”

“Crimele sunt strâns legate de superstiţiile din zonă, iar mulţi cred că prin astfel de practici barbare vor scăpa de vrăji şi farmece”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Sursa: BBC NEWS

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.