Descoperirea șocantă în timpul unei intervenții a pompierilor pentru o scurgere de gaz: doi copii decapitați

Pompierii au intervenit pentru o presupusă scurgere de gaz într-o casă, dar odată intrați în casă, s-au trezit în fața unei scene îngrozitoare: doi copii cu vârste cuprinse între 12 și 13 ani au fost decapitați după ce au fost răniți în mai multe locuri cu un obiect ascuțit.

Tatăl copiilor , un personal trainer în vârstă de 34 de ani a fost arestat. Cunoscuții îl descriu ca fiind o „persoană blândă, calmă și extrem de fiabilă” . Acum se află închis cu o cauțiune de două milioane de dolari. Oribila descoperire a fost făcută  vinerea trecută la Lancaster, lângă Los Angeles . După cum a explicat Los Angeles Times , pompierii au intervenit după ce vecinii s-au plâns de un miros puternic de gaz.

Citește și O fetiță de 6 ani fură dulciuri într-un magazin, drept pedeapsă mama ei o leagă și îi arde mâinile

Pompierii i-au găsit în casă atât pe părinți, cât și  cadavrele copiilor , unul de 12 ani și altul de 13 ani. Corpurile lor, pe lângă faptul că au fost decapitate, aveau răni adânci provocate prin înjunghiere. Poliția i-a arestat pe părinți, iar după interogatoriu, mama copiilor a fost eliberată în timp ce tatăl , Maurice Taylor Sr. , a fost dus la închisoare.

În interiorul casei se mai aflau alți doi copii. Transportați la spital pentru teste, cei doi copii vor fi acum urmăriți de psihologi și plasați sub protecția asistenților sociali. Între timp, însă, anchetatorii încearcă să reconstruiască teribilul eveniment și să-i încadreze contextul. Se pare că era o familie liniștită, așa cum au asigurat chiar și vecinii. Proprietarul casei, însă, a vorbit despre chiriași:

„Un lucru care m-a șocat la acea familie este că era foarte liniștită, liniștită într-un mod deranjant. Vecinii îi vedeau din când în când, nu aveau niciodată geamurile larg deschide.  Nici nu știam nici că au patru copii, văzusem doar doi ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.latimes.com/california/story/2020-12-04/two-dead-in-lancaster

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.